Home Starten Bedrijfsvoering Marketing Ontwikkelen Netwerken Forum
Home
 

Entre Jeunes SVE

Entre Jeunes SVE is in 1998 ontstaan vanuit Stichting Vrouwelijke Entrepreneurs (SVE) en sinds 1999 zelfstandig.

Doelgroep

Vrouwelijke ondernemers van alle beroepsgroepen, die net zijn gestart of zich in een doorstartfase bevinden en maximaal vijf jaar bezig zijn.

Doelstelling

Inspiratie, kennisuitwisseling en onderlinge contacten uitbouwen.

Karlijn van Basten Batenburg is zelfstandig communicatiedeskundige en lid van Entre Jeunes SVE: "Ik ben al bijna vijf jaar lid van Entre Jeunes SVE. Ik heb bewust voor een vrouwennetwerk gekozen omdat vrouwen op een andere manier zaken doen en met andere vragen en problemen zitten dan mannen. Je voelt elkaar dus beter aan. Ik ben een actief lid van Entre Jeunes SVE. Ik heb het logo en de website ontwikkeld en bezoek altijd de thema-avonden. Ik steek veel van op en na afloop praat ik tijdens de borrel met bekenden en onbekenden. Niet alleen heel informatief, maar ook erg inspirerend. Overigens heb ik via Entre Jeunes SVE al verschillende opdrachten binnengehaald. Dit was niet mijn doel van het lidmaatschap, maar is natuurlijk wel een leuke bijkomstigheid."

Voordelen van het lidmaatschap

  • Inspiratie, kennisuitwisseling en het uitbouwen van onderlinge contacten.
  • De mogelijkheid tot het opzetten van samenwerkingsverbanden.
  • Op de website van Entre Jeunes SVE heb je de mogelijkheid om berichten te plaatsen op het online prikbord, je contactgegevens en bedrijfsactiviteiten te plaatsen.
  • Jaarlijks diverse praktijkgerichte themabijeenkomsten.
  • Iedere maand Entre Jeunes Netwerkcafé: een inloopborrel op diverse plekken in het land.

Lidmaatschap

De contributie voor Entre Jeunes SVE bedraagt € 120 per jaar. Word je tijdens het kalenderjaar lid, dan wordt de contributie naar rato berekend. Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Twijfel je of dit netwerk wel bij je past? Belangstellenden kunnen twee maal vrijblijvend een themabijeenkomst bezoeken, alvorens een besluit te nemen over het aansluiten bij Entre Jeunes SVE. De kosten voor een themabijeenkomst bedragen € 10,- .

Meer informatie?

Zie de website van Entre Jeunes voor meer informatie.

Auteur: Marieke van Oosterhout (juli 2006)

http://www.lancelots.nl/netwerken/ondernemersnetwerken/clubs/entrejeunes Sitemap © Copyright Applinet B.V. 2004-heden ColofonAdverteren