Home Starten Bedrijfsvoering Marketing Ontwikkelen Netwerken Forum
Home
 
U bent hier: Home Bedrijfsvoering Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

In een hoekje van de huiskamer, op zolder of buiten de deur. De plek waar je werkt, is belangrijk. Het heeft gevolgen voor je kosten, reistijd en werkplezier. Bedenken hoe en waar je wilt werken, doe je voordat je start als freelancer. Je wensen kunnen echter veranderen als je onderneming een tijdje loopt.

Bedrijfsruimte kiezen: een keuze maken tussen verschillende werkplekken

  • Je kunt op verscheidene plaatsen je bedrijf runnen. Thuis, maar bijvoorbeeld ook in een bedrijfsverzamelgebouw. Ontdek waar je bij het kiezen van een werkplek rekening mee moet houden.

Kantoorruimte huren: je bedrijf buiten de deur vestigen

  • Als je onvoldoende ruimte thuis hebt of kiest voor een meer professionele uistraling, huur je een kantoorruimte. Dit kun je alleen doen, maar ook met anderen samen. In een bedrijfsverzamelgebouw valt er tenminste ook nog wat te netwerken.

Thuis werken: je woonhuis als kantoor gebruiken

  • Minimale reistijd en geen gezeur van collega's aan je hoofd. Bovendien kun je tussen opdrachten door eens een afwasje doen. Lees over de voor- en nadelen van thuis werken.

Vergaderplek huren: incidenteel extra bedrijfsruimte huren

  • Ideaal voor bedrijven die weinig (toonbare) kantoorruimte hebben: vergaderruimte huren buiten de deur. Op die manier kun je met je klanten en freelance-collega´s in een zakelijke omgeving overleggen.

Werkplekervaringen: de bedrijfsruimtes van anderen bekijken

  • Op een boot, in een boerderij of gewoon thuis: als freelancer kun je haast overal werken, zo blijkt uit de rondgang die Lancelots onder collega-freelancers maakte. 

https://www.lancelots.nl/bedrijfsvoering/bedrijfsruimte Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren