Los bericht bekijken
  #7  
Oud 17 april 2007, 12:56
NowHow's schermafbeelding
NowHow NowHow is offline
Veteraan
 
Geregistreerd: 2 augustus 2006
Berichten: 593
Weblogartikelen: 13
Standaard Re: Garage ombouwen tot kantoor

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niels Arts Bekijk bericht
Dat is inderdaad ook een erg groot voordeel. Ik zat te denken aan een dakraam, waardoor er meer daglicht binnen komt...p.s. zou je me even kunnen mailen wat alles in jouw geval kostte? Dan weet ik ongeveer waar ik rekening mee moet houden. Alvast bedankt!
Hai Niels,

Ik heb het jammer genoeg nog niet geplaatst want: mijn garage zit onder mijn huis (drive-in woning) en het kost een stuk meer om het licht van twee hoog naar beneden te krijgen. En wij (als in communicatiemensen) hebben nog een hoop te doen wat betreft de toegankelijkheid van de websites van dergelijke bedrijven (...) ik heb dus nog niet echte prijzen gezien.

Maar je hebt ook systemen die netjes tussen een dubbel plafond kunnen, ik kan me niet voorstellen dat dat (veel) duurder zou zijn dan een dakraam. Bij mijn weten heeft Govert Schilling zo'n systeem, misschien even vragen?

Ik weet niet echt wat plezieriger is; een dagraam of een daglichtconstructie, maar de laatste geeft waarschijnlijk wel gelijkmatiger licht. En het te maken gat in het dak is een stuk kleiner.
__________________
Mieke Roth
Wetenschappelijke en technische visualisaties
ir Mieke Roth
http://www.miekeroth.nl
http://blogger.miekeroth.com

Met citaat reageren