Home Starten Bedrijfsvoering Marketing Ontwikkelen Netwerken Forum
Home
 
U bent hier: Home Marketing Marketingcommunicatie

Marketingcommunicatie: communiceren met klanten en relaties

Marketing-communicatie is de algemene term voor alle communicatie in het kader van het marketingbeleid. In contact treden met de buitenwereld kun je op tig manieren doen. Enkele communicatie-instrumenten op een rij.

Advertentie: jezelf aanprijzen in verschillende media

  • Een advertentie heeft alleen effect als je hebt nagedacht over de boodschap en het ontwerp van de advertentie en het medium waarin je de advertentie wilt plaatsen.

Publiciteit: zet je zelf in de spotlights

  • Je hoeft niet af te wachten tot anderen uit eigen beweging aandacht besteden aan jouw freelance activiteiten; je kunt ook zelf publiciteit genereren. Hoe je dat kunt doen, lees je in de ervaringen van collega-freelancers.

Mailing: slim communiceren over je eigen werk

  • "Gewoon even een mailing uitdoen," het klinkt eenvoudiger dan het is. Communiceren over je eigen werk en zorgen dat je (potentiële) klanten niet irriteert met teveel informatie, is een moeilijke klus. Een goede mailing schrijven, kun je gelukkig leren. Lancelots helpt je op weg met een training over dit communicatie-instrument. 

Mond-tot-mondreclame: laat je verkoop aan anderen over!

  • Tevreden klanten zijn je beste marketingcommunicatie. Tien tips om je naam door de markt te laten gonzen!

Verkoopbrieven: jezelf verkopen aan nieuwe klanten

  • Hoe doe je dat, jezelf verkopen met een brief? Lancelots geeft drie voorbeelden van geslaagde verkoopbrieven, van de Belgische copywriter Sofie De Cocker van Linguafeeling. Kijk naar goed naar de opbouw van de brief. Laat je inspireren voor het schrijven van je eigen verkoopverhaal!

Website: jezelf online promoten

  • Vrijwel iedere ondernemer heeft of wil een website. Alleen is het maken en onderhouden van een professionele site nog een hele klus. Lancelots helpt je op weg met de training Een website voor je eigen bedrijf.

https://www.lancelots.nl/marketing/marketingcommunicatie Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren