Home Starten Bedrijfsvoering Marketing Ontwikkelen Netwerken Forum
Home
 
U bent hier: Home Colofon Annedien Hoen

Annedien Hoen

Annedien Hoen is business coach en helpt bedrijven energie te focussen, beslissingen te nemen, onderscheidend vermogen te ontwikkelen, hun positionering aan te scherpen en visie te vormen.

Artikelen op Lancelots

Op uitnodiging van Lancelots schreef Annedien Hoen een reeks artikelen met creatieve ideeën voor een freelance-praktijk:

 1. Kern van netwerken
  Hoewel starters het vaak onderschatten, is netwerken een hele effectieve manier om jezelf als freelancer te promoten en aan opdrachten te komen. Maar voordat je nou als een gek contacten gaan toevoegen aan je mapje visitekaartjes of lijst namen op die online netwerksite ...
 2. Haaien en goudvissen
  Het kan iedereen overkomen: die opdrachtgever komt betrouwbaar over, maar blijkt het niet zo nauw te nemen met het nakomen van zijn afspraken.
 3. Personal branding: je eigen merk
  Zet de regels voor de marketing van 'zakelijke merken' ook voor jezelf in.
 4. Bakens verzetten – iets worden dat je nog niet bent
  Je kunt ook expert worden op een terrein waarvoor je niet hebt gestudeerd, maar dat je wel bijzonder interesseert!

 5. Meer gaan verdienen als freelancer
  Het is helemaal niet zo'n gek idee om zo nu en dan je prijs te verhogen ...

 6. Je energie managen
  Hoe kun jij als freelancer zo goed mogelijk met je energie omgaan? Hoe word je je bewust van waar je jouw energie aan besteedt en hoe rendabel je dit doet? Je commerciële resultaten en succes hangen sterk samen met je vermogen om dit zo bewust mogelijk te doen.

 7. Siamese-tweelingsyndroom
  Veel freelancers en hun bedrijf zijn één. Maar als je meer afstand neemt en met een marketingbril naar je bedrijf kijkt, word je herkenbaarder voor je klant én succesvoller.

 8. Commerciële kracht van karma
  Uitdrukkingen als ‘Wie goed doet, goed ontmoet’ en ‘Wat je zaait, zal je oogsten’  zijn gangbare clichés. Het ligt misschien niet voor de hand om een vertaalslag te maken naar je eigen manier van zakendoen en hoe je commercieel succesvol kunt worden. Wat denk jij? Kan je houding bepalen of je meer opdrachten krijgt toegespeeld? Is zoiets als ‘goed doen’ van belang als je het hebt over keiharde euro’s?

 9. Magie van Meerwaarde
  Als je gaat freelancen, ga je iets verkopen. Maar wat verkoop je nou precies? Hoe beter je weet wat je werkelijke product is- of, met andere woorden,wat je meerwaarde is- hoe beter je in staat zult zijn om je dienst ook effectief aan de man te brengen. Dit is dan meteen ook je grootste uitdaging, want wat is nou precies meerwaarde en hoe kan je deze vergroten?

 10. Lifehacking voor beginners
  Stel: je wilt op een efficiëntere manier denken, doen en werken, met meer plezier en energie op een inspirerende en rendabele manier leven... hoe pak je dit dan aan? Het antwoord hierop vinden veel mensen in iets dat “lifehacking” heet.

 11. De valkuilen van personal branding
  De mensen die er vroeg bij waren met aan personal branding doen kunnen er over meepraten: het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. De vooroordelen zijn uitvoerig besproken, de voordelen nog meer- maar wat zijn eigenlijk de valkuilen?

Website

Annedien Hoen, Business Energizer

https://www.lancelots.nl/colofon/annedien-hoen Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren