Home Starten Bedrijfsvoering Marketing Ontwikkelen Netwerken Forum
Home
 
U bent hier: Home Ontwikkelen Ondernemerschap Zelfstandig werken

Zelfstandig werken

Lekker uitslapen, je eigen tijd indelen, uitgebreid afspreken voor de lunch ... vergeet het maar. Freelancen is gewoon keihard werken. En dat vraagt het nodige van je zelfstandigheid.

Timemanagement voor freelancers

  • Je wilt af van die constante tijdsdruk. Je wilt het gevoel hebben dat je voor de feiten uitloopt in plaats van er hijgend achteraan te hollen. Dat kan, maar het gaat niet vanzelf! In de training Timemanagement leer je je tijd zo in te delen dat je optimaal profiteert van de voordelen die het freelancen biedt, zonder in de valkuilen te trappen.

Zelfstandig werken: zelf je werk indelen

  • Zelfstandig werken houdt in dat je je eigen doelen stelt en zelf je strategie bepaalt op basis van je eigen visie. Je voert je werk uit zonder toezicht, maar ook zonder de ondersteuning van anderen. Kun jij dat goed?

Lifehacking voor beginners

  • Stel: je wilt op een efficiëntere manier denken, doen en werken, met meer plezier en energie op een inspirerende en rendabele manier leven... hoe pak je dit dan aan? Het antwoord hierop vinden veel mensen in iets dat “lifehacking” heet.

https://www.lancelots.nl/ontwikkelen/ondernemerschap/zelfstandig-werken Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren