Home Starten Bedrijfsvoering Marketing Ontwikkelen Netwerken Forum
Home
 
U bent hier: Home Ontwikkelen Bijscholen Recensies

Recensies

Marketing en acquisitie zijn struikelblokken voor veel ZZP’ers. Hoe vind je klanten? Of beter nog: hoe vinden ze jou? Over die vraag gaat “Laat de klant naar jou komen” van Erno Hannink. Het boek geeft heel veel praktische tips waarmee je letterlijk direct aan de slag kunt.

In november 2006 verscheen het boek: "Fr€€lancen. Ervaringen van twee freelancers." Lancelots las het alvast voor je en geeft commentaar. Wat kun je wel en niet verwachten van dit boek?

Recensie boek Eigen Baas, Tips en Trucs van Tijs van den Boomen. Is het boek inderdaad de beloofde leermeester voor iedere freelancer? Of mag je die belofte met een korreltje zout nemen. Lancelots las het boek en en gaf een mening.

Ondernemen in de multiculturele samenleving. Een nieuwe generatie ondernemers staat op: hoger opgeleide migranten. Ze zijn gewend om te knokken voor hun positie in de maatschappij. En dat levert onder andere passie en een drive op. Dit boek gaat onder andere over dat nieuwe ondernemerschap. Maar het is niet alleen interessant voor immigranten(kinderen). Het lezen over andermans ondernemerspassie en -drive doet het eigen ondernemersbloed altijd sneller stromen...

https://www.lancelots.nl/ontwikkelen/bijscholen/recensies Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren