Home Starten Bedrijfsvoering Marketing Ontwikkelen Netwerken Forum
Home
 
U bent hier: Home Ontwikkelen Samenwerken

Samenwerken

Dat je freelancer bent, wil niet zeggen dat je altijd alleen werkt. De meeste freelancers werken juist met veel partijen samen.

Intervisie: je ontwikkelen met behulp van vakgenoten
  • Wil je groeien in je vak, reflecteren op je functioneren en je toekomst? Stel je je open voor het analyserende oog van vakgenoten? Dan is intervisie een goed gereedschap om je te ontwikkelen. In de training Intervisie leer je onder andere hoe je een intervisiegroep kunt opzetten. 

Opdrachtgever: goed samenwerken met klanten
  • Als freelancer heb je veel zeggenschap over hoe je een opdracht uitvoert, veel meer dan wanneer je in loondienst bent. Dat betekent niet dat je altijd vrijelijk je gang kunt gaan. Hoe beter je met een opdrachtgever overlegt over de uitvoering en het gewenste eindresultaat, hoe beter de samenwerking verloopt.

Team samenstellen: optimaal groepswerk

  • Met een goede rolverdeling binnen een team kom je tot de beste resultaten. Een team probeer je zo samen te stellen, dat de resultaten van het groepswerk optimaal zijn. De mensen binnen een team vervullen niet alleen een vakinhoudelijke rol, maar ook een teamrol.

Zakelijke partner: een opdracht uitvoeren met een collega-freelancer
  • Twee weten en kunnen meer dan één. Met vaste samenwerkingspartners heb je je opdrachtgevers meer te bieden dan alleen je eigen expertise. Vaste samenwerkingsverbanden bieden allerlei voordelen, maar er zitten ook risico's aan. Ontdek hoe je met een collega-freelancer een opdracht goed kunt uitvoeren.
https://www.lancelots.nl/ontwikkelen/samenwerken Sitemap © Copyright Applinet 2004-heden ColofonAdverteren